Fotografie

Het eeuwige cliché dat nog steeds waar is: Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Één krachtige foto kan het verschil maken tussen succes en falen.

Fotografie kent heel veel mogelijkheden. En welke vorm voor jouw onderneming het meest toepasselijk is, hangt nauw samen met jouw doelstellingen en niet te vergeten de te volgen strategie.

P-Focused biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van fotografie. Van (zakelijke) portretfoto’s voor op je website of profielfoto’s tot een complete fotoserie die gebruikt wordt voor een social media campagne.

Klik hier beneden op een van de vele fotografiemogelijkheden.

Portfolio

Wat andere klanten vinden

Erwin ken ik al sinds 2003, toen we samen op exact dezelfde dag – 15 september – bij de Rabobank begonnen. Hij heeft een goed gevoel voor humor, is stipt en komt zijn afspraken altijd na. Als fotograaf heeft hij ook zijn sporen verdiend. Ik ben nog steeds erg blij met de foto’s die hij van mij gemaakt heeft. Hij heeft een goed oog voor compositie en schuwt locatiewerk niet. Je merkt dat hij gedreven is, je voelt je onmiddellijk op je gemak als je voor zijn cameralens staat.