Over Erwin van Gestel

Erwin van Gestel

Erwin is aan het typen en kijkt ons aan

Er zijn twee belangrijke pijlers in mijn leven: Creativiteit en Communicatie.

Communiceren met je doelgroepen vraagt namelijk niet alleen een strategische maar ook zeker een creatieve aanpak. Daar komt mijn talent om vanuit niets ‘iets’ te maken goed bij van pas. En mijn scherpe oog voor detail en mijn liefde voor het creëren van beeldmateriaal helpt mij ook. Zeker in het vakgebied van content marketing.

Voor mij betekent creativiteit: het vormgeven van een idee. In zowel woorden als in beelden. Ik krijg altijd enorme energie wanneer ik, achter mijn fotocamera, foto’s of film aan het schieten ben. Om vervolgens achter de montagetafel te kruipen om de beelden nog meer kracht te geven.

In mijn begeleiding van ondernemers ben ik geïnteresseerd in het verhaal achter de mens. De motivatie om iets te doen. Daarnaast sta ik altijd klaar om mensen een stapje verder te helpen, wanneer ze ergens tegen aanlopen of ergens op vastlopen. Jarenlang heb ik dat voor professionele organisaties met veel plezier mogen doen.

Vanuit mijn belangstelling voor kleine ondernemingen ben ik werk gaan maken als ondersteuner van ondernemers op het gebied van marketing en communicatie. Daarbij heb ik mezelf gespecialiseerd in zowel marketingcommunicatie, online marketing en social media marketing

Buiten die zakelijke en meer strategische kant, is ook mijn creativiteit sterk ontwikkeld. Die uit zich in verschillende vormen. Al ruim twintig jaar vind ik mijn bezieling op het podium. Ik heb al in diverse musicals en toneelstukken gespeeld. Daarnaast vind ik het fantastisch om beelden te vangen met een fotocamera. Zodra ik die in mijn handen heb, vind ik moeilijk om te stoppen.

Communiceren met je doelgroepen vraagt echter niet alleen een strategische aanpak, maar ook zeker een creatieve aanpak. Daar komt mijn talent om van niets ‘iets’ te maken, mijn scherpe oog voor detail en mijn liefde voor het creëren van beeldmateriaal goed bij van pas.

Wil je weten hoe ik strategisch denken en creativiteit voor jouw onderneming inzet? Laten we dan eens kennismaken met een…