Gratis E-Book

Gratis E-Book

Hoe herkenbaar ben jij voor jouw ideale klant?

Marketing is voor een belangrijk deel psychologie. De reden waarom je jezelf bij het ene bedrijf wel en bij het andere niet ‘thuisvoelt’ is van veel factoren afhankelijk. Belangrijke vragen die je jezelf moet stellen zijn: Hoe wil je dat de klant zich herkent in jouw product of dienst? Welk gevoel wil je dat ze krijgen als ze met jouw product of dienst in ‘aanraking’ komen? Rechtstreeks of via een uiting op sociale media bijvoorbeeld.

Herkenbaarheid van jouw onderneming

Het succes van een onderneming zit hem naast goede producten of diensten ook in het constant voeden van het beeld dat klanten van je hebben.

Hoe werk jij op dit moment aan jouw herkenbaarheid? Of om beter zichtbaar te worden? Heb je voor jezelf duidelijk hoe je op jouw doelgroep wilt overkomen?

In dit E-Book krijg je drie gouden tips die je daarbij direct op weg helpen!

Wat ontdek je in dit E-Book?

  • Wat is herkenbaarheid?

  • Wat je wint met goede herkenbaarheid

  • Heldere voorbeelden

  • Drie direct toepasbare tips

Over de auteur van het boek

Er zijn twee belangrijke pijlers in mijn leven: Creativiteit en Communicatie.

Communiceren met je doelgroepen vraagt namelijk niet alleen een strategische maar ook zeker een creatieve aanpak. Daar komt mijn talent om vanuit niets ‘iets’ te maken goed bij van pas. En mijn scherpe oog voor detail en mijn liefde voor het creëren van beeldmateriaal helpt mij ook. Zeker in het vakgebied van content marketing.

Voor mij betekent creativiteit: het vormgeven van een idee. In zowel woorden als in beelden. Ik krijg altijd enorme energie wanneer ik, achter mijn fotocamera, foto’s of film aan het schieten ben. Om vervolgens achter de montagetafel te kruipen om de beelden nog meer kracht te geven.

In mijn begeleiding van ondernemers ben ik geïnteresseerd in het verhaal achter de mens. De motivatie om iets te doen. Daarnaast sta ik altijd klaar om mensen een stapje verder te helpen, wanneer ze ergens tegen aanlopen of ergens op vastlopen. Jarenlang heb ik dat voor professionele organisaties met veel plezier mogen doen.

Vanuit mijn belangstelling voor kleine ondernemingen ben ik werk gaan maken als ondersteuner van ondernemers op het gebied van marketing en communicatie. Daarbij heb ik mezelf gespecialiseerd in zowel marketingcommunicatie, online marketing en social media marketing

Profielfoto Erwin van Gestel
Erwin van Gestel

Download nu het E-book voor een betere herkenbaarheid bij je ideale klant