Visie

Voor iedere ondernemer

Aan de slag gaan met marketing en communicatie is niet alleen voor  grote ondernemingen. Iedere ondernemer verdient het om succesvol te worden met ondernemen. Vanuit het idee dat ook Albert Heijn ooit met één kleine kruidenierszaak is begonnen wil
P-Focused voor iedereen bereikbaar zijn. Doe klein, denk groot.

De mogelijkheden om via internet de aandacht op je bedrijf te vestigen zijn ongekend groot en bijna onbegrensd. En dat is echt niet alleen voorbehouden aan de grote bedrijven. Het vraagt een goede uitwerkte strategie en een creatief concept om je doelstellingen te bereiken. Hoe dan? Lees hier meer over de werkwijze.

Ondernemer centraal

Voor P-Focused ben jij als ondernemer het meest belangrijk. Jouw onderneming staat centraal in alles; jouw onderneming en jouw visie. Hier ligt de belangrijkste focus. Alles daaromheen zijn middelen om jouw doel te bereiken. Een ontspannen ondernemer die plezier heeft in het bedienen van zijn klanten. Dat geldt niet alleen voor als je ZZP’er bent, dit geldt ook zeker voor wanneer je de verantwoording hebt over een of meer personeelsleden.
P-Focused zorgt ervoor dat je communicatievraagstukken in ieder geval opgelost zijn.

1 aanspreekpunt

Uit het advies kan naar voren komen dat er verbeteringen op meerdere gebieden nodig zijn. Voor de uitvoering van deze plannen zorgt P-Focused dat de beste partijen worden ingeschakeld om de doelstellingen te halen. Bijvoorbeeld een aanpassing van de website-inhoud of op het gebied van grafisch ontwerp. En niet te vergeten het produceren van het beste beeldmateriaal.

Met hoeveel partijen we ook aan je doelen gaan werken, P-Focused is en blijft het centrale aanspreekpunt. Dit om de lijnen zo kort mogelijk te houden, zodat er weinig ruis ontstaat.

Klare taal

P-Focused wil marketing en communicatie begrijpelijk maken voor iedereen. Geen dure woorden of vaktermen. Want als jij niet meer begrijpt waar we over praten, lukt het ook niet om achter de communicatieplannen te gaan staan. Helaas is het wel zo dat in het vakgebied van de online marketing en social media marketing veel Engelse termen worden gebruikt. Daar is niet helemaal aan te ontkomen.

Bouwstenen

Alle diensten die P-Focused levert zijn als losse bouwstenen af te nemen. Wanneer je bijvoorbeeld enkel portretfoto’s of productfoto’s laat maken, verplicht je dit niet tot afname van andere diensten.