Over P-Focused

Visie

Voor iedere ondernemer

Aan de slag gaan met marketing en communicatie is niet alleen voor  grote ondernemingen. Iedere ondernemer verdient het om succesvol te worden met ondernemen. Vanuit het idee dat ook Albert Heijn ooit met één kleine kruidenierszaak is begonnen wil
P-Focused voor iedereen bereikbaar zijn. Doe klein, denk groot.

De mogelijkheden om via internet de aandacht op je bedrijf te vestigen zijn ongekend groot en bijna onbegrensd. En dat is echt niet alleen voorbehouden aan de grote bedrijven. Het vraagt een goede uitwerkte strategie en een creatief concept om je doelstellingen te bereiken. Hoe dan? Lees hier meer over de werkwijze.

Klare taal

P-Focused wil marketing en communicatie begrijpelijk maken voor iedereen. Geen dure woorden of vaktermen. Want als jij niet meer begrijpt waar we over praten, lukt het ook niet om achter de communicatieplannen te gaan staan. Helaas is het wel zo dat in het vakgebied van de online marketing en social media marketing veel Engelse termen worden gebruikt. Daar is niet helemaal aan te ontkomen.

Ondernemer centraal

Voor P-Focused ben jij als ondernemer het meest belangrijk. Jouw onderneming staat centraal in alles; jouw onderneming en jouw verhaal. Hier ligt de belangrijkste focus. Alles daaromheen zijn middelen om jouw doel te bereiken. Een ontspannen ondernemer die plezier heeft in het bedienen van zijn klanten. Dat geldt niet alleen voor als je ZZP’er bent, dit geldt ook zeker voor wanneer je de verantwoording hebt over een of meer personeelsleden. P-Focused zorgt ervoor dat je communicatievraagstukken in ieder geval opgelost zijn.

Één aanspreekpunt

Uit het advies kan naar voren komen dat er verbeteringen op meerdere gebieden nodig zijn. Voor de uitvoering van deze plannen zorgt P-Focused dat de beste partijen worden ingeschakeld om de doelstellingen te halen. Bijvoorbeeld een aanpassing van de website-inhoud of op het gebied van grafisch ontwerp. En niet te vergeten het produceren van het beste beeldmateriaal.

Met hoeveel partijen we ook aan je strategie gaan werken, P-Focused is en blijft het centrale aanspreekpunt. Dit om de lijnen zo kort mogelijk te houden, zodat er weinig ruis ontstaat.

Bouwstenen

Alle diensten die P-Focused levert zijn als losse bouwstenen af te nemen. Wanneer je bijvoorbeeld enkel portretfoto’s laat maken, verplicht je dit niet tot afname van andere diensten.

Erwin is aan het typen en kijkt ons aan

Erwin van Gestel

Al jaren ben ik een enorme liefhebber van goede en creatieve reclame. Eentje die je laat lachen of je even op het verkeerde been zet. Of juist ontroert.

Mijn belangrijkste motivatie haal ik uit de mens zelf. Waarom heb je de keuze gemaakt zelfstandig ondernemer te worden? Wat wil je bereiken?

Daarnaast sta ik altijd klaar om mensen een stapje verder te helpen in het waarmaken van die droom om succesvol ondernemer te zijn. Jarenlang heb ik dat voor professionele organisaties met veel plezier mogen doen.

Vanuit mijn belangstelling voor kleine ondernemingen ben ik werk gaan maken als ondersteuner van ondernemers op het gebied van marketing en communicatie. Daarbij heb ik mezelf gespecialiseerd in zowel marketingcommunicatie,  online marketing en social media marketing

Buiten die zakelijke en meer strategische kant, is ook mijn creativiteit sterk ontwikkeld. Dat uit zich in verschillende vormen. Al ruim twintig jaar vind ik mijn bezieling op het podium. Ik heb al in diverse musicals en toneelstukken gespeeld. Daarnaast vind ik het fantastisch om beelden te vangen met een (foto)camera. Zodra ik mijn fotocamera in mijn handen heb, vind ik moeilijk om te stoppen.

Communiceren met je doelgroepen vraagt echter niet alleen een strategische aanpak, maar ook zeker een creatieve aanpak. Daar komt mijn talent om van niets ‘iets’ te maken, mijn scherpe oog voor detail en mijn liefde voor het creëren van beeldmateriaal goed bij van pas.

Wil je weten hoe ik strategisch denken en creativiteit voor jouw onderneming inzet? Laten we dan eens kennismaken met een…