Over P-Focused

Erwin is aan het typen en kijkt ons aan

Erwin van Gestel

Al jaren ben ik een enorme liefhebber van goede en creatieve reclame. Eentje die je laat lachen of je even op het verkeerde been zet. Of juist ontroert.

Mijn belangrijkste motivatie haal ik uit de mens zelf. Waarom heb je de keuze gemaakt zelfstandig ondernemer te worden? Wat wil je bereiken?

Daarnaast sta ik altijd klaar om mensen een stapje verder te helpen in het waarmaken van die droom om succesvol ondernemer te zijn. Jarenlang heb ik dat voor professionele organisaties met veel plezier mogen doen.

Vanuit mijn belangstelling voor kleine ondernemingen ben ik werk gaan maken als ondersteuner van ondernemers op het gebied van marketing en communicatie. Daarbij heb ik mezelf gespecialiseerd in zowel marketingcommunicatie, online marketing en social media marketing

Buiten die zakelijke en meer strategische kant, is ook mijn creativiteit sterk ontwikkeld. Die uit zich in verschillende vormen. Al ruim twintig jaar vind ik mijn bezieling op het podium. Ik heb al in diverse musicals en toneelstukken gespeeld. Daarnaast vind ik het fantastisch om beelden te vangen met een fotocamera. Zodra ik die in mijn handen heb, vind ik moeilijk om te stoppen.

Communiceren met je doelgroepen vraagt echter niet alleen een strategische aanpak, maar ook zeker een creatieve aanpak. Daar komt mijn talent om van niets ‘iets’ te maken, mijn scherpe oog voor detail en mijn liefde voor het creëren van beeldmateriaal goed bij van pas.

Wil je weten hoe ik strategisch denken en creativiteit voor jouw onderneming inzet? Laten we dan eens kennismaken met een…