Sponsorschap TSWV De Meet Tilburg

Sponsorschap TSWV De Meet

Wie had dat ooit gedacht, dat ik met mijn enorme hart voor sport (ahum) het volgende te vertellen zou hebben:

Ik ben er hoe dan ook trots op dat ik per 1 januari 2021 een sponsorschap ben aangegaan met TSWV De Meet uit Tilburg. Deze studentenwielervereniging is een actieve club van wielerfanaten die de komende jaren uit willen breiden in het aantal leden.

Na het maken van een promofilm voor het studentenkampioenschap veldrijden (dat helaas dit jaar is uitgesteld) zijn we verder in gesprek gegaan en hebben we afspraken gemaakt over een nadere samenwerking.

Deze zal bestaan uit het geven van advies op het gebied van marketing en communicatie. Tevens zal ik (uiteraard) ook beeldmateriaal gaan produceren dat bijdraagt in het halen van hun doelstellingen.

Ik heb er het volle vertrouwen in dat onze samenwerking prettig en vruchtbaar zal zijn.

Sponsorschap TSW De Meet
Logo TSW De Meet
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *